Heb je een vraag? Plan een fiscaal consult van 1 uur in.

Wij merken dat er veel vraag is naar een kort consult met een fiscalist. Tijdens dit gesprek kun je een vraag stellen, een kleine berekening laten uitvoeren of even sparren. Een uurtje is vaak genoeg om helderheid over je eigen fiscale situatie te krijgen.

Waarom?
Cliënten zijn – terecht – kritisch en willen het beste advies tegen de laagste prijs. Volgens ons past het daarom in deze tijd om vrijblijvende consulten aan te bieden, in plaats van abonnementen of een onuitgesproken verplichting om meer vragen of zaken bij ons neer te leggen. Het blijkt dat deze heldere manier van werken zowel voor de cliënt als voor ons erg prettig is. Daarom bieden wij een consult van een uur aan, zonder verdere verplichtingen.

Wat houdt zo’n Fiscaal Consult in?
Je neemt contact met ons op, legt je fiscale vraag voor en dan plannen we samen het Fiscaal Consult op korte termijn in. Het voordeel van Fiscalisten Coöperatie is de aanwezigheid van meerdere specialisten. Tijdens het gesprek kan dan ook de juiste fiscale specialist aanschuiven, zonder extra kosten.

Stappen na het Fiscaal Consult
Het kan zijn dat we na het Fiscaal Consult samen concluderen dat er stappen moeten worden ondernomen. Bijvoorbeeld:

– het opstellen van een bezwaarschrift tegen een belastingaanslag;
– het indienen van een specifiek verzoek aan de Belastingdienst;
– het opstellen van een rapportage;
– het verder uitwerken van een fiscaal advies.

We bespreken de eventuele vervolgstappen al tijdens het gesprek. Eventueel wordt er dan een offerte uitgebracht. Het is aan jou of je de volgende stap wilt nemen en je kunt ook zelf bepalen met welke fiscalist je wilt samenwerken.

Wil jij ook een Fiscaal Consult inplannen? Bel 035-6315520 of mail naar info@fiscalistencooperatie.nl.